marți, 9 august 2011

Pete de culoare

Pe parcursul a mai multor ani oamenii au încercat să găsească motive pentru comportamentul uman. Nu se poate spune nici până acum care este adevăratul motiv pentru schimbările bruşte de temperament, pentru caracterul şi modul de gândire al acelei persoane. Un lucru e clar noi, oamenii, suntem nişte fiinţe cu totul şi cu totul deosebite şi ne lăsăm influenţaţi cu uşurinţă, chiar dacă nu ne dăm seama.
Se pare că şi culorile pot fi un motiv pentru care noi acţionăm, în anumite cazuri, mai ciudat decât i-am obişnuit pe cei din jurul nostru. Fiecare dintre noi poate reprezenta o culoare, iar pe acest cearceaf unde noi ne aflăm sunt nişte pete de culoare.
Dacă stai şi cauţi pe internet găseşti uneori şi teorii diferite, unii spun aşa, alţii spun altfel, dar ce mai contează? Culoarea care te defineşte este aceea care creşte în interiorul tău, este cea care îi oferă ochiului tău frumuseţe atunci când o priveşte, este culoarea ce te scoate pe tine în evidenţă.
Oricum, dacă ştii semnificaţia unei culori, chiar şi aşa cum o găseşti pe paginile de web, poţi să faci multe lucruri frumoase.

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes