vineri, 30 decembrie 2011

Seriale: Ce ne aduce ianuarie 2012

În materie de seriale 2012 se anunţă a fi un an foarte interesant. Multe din serialele care au luat pauză pe timpul vacanţei revin în forţă cu noi intrigi, noi personaje şi altfel de tipare. Am stat cu ochii pe serialele pe care le urmăresc eu şiii iată ce ma descoperit.

1. Pretty Little Liars
Revine din 3 ianuarie pentru a ne încânta cu povestea celor patru fete şi a misteriosului lor inamic "A". Cred că jumătatea sezonului doi va fi cea mai bună parte din tot serialul de până acum, acţiunea va fi mai palpitantă şi vom sta ca pe jar după fiecare episod. Sunt foarte curioasă să văd ce s-a ales de fete.

2. Vampire Diaries


Serialul revine din 6 ianuarie cu Klaus mai furios ca niciodată. după ce Ştefan i-a furat familia, Klaus a jurat că-l va face să regrete, iar modul cel mai simplu e de a-i ataca prietenii. Dar întrebarea este: Îi va păsa lui Ştefan de vechii lui prieteni? Şi mai ales, va face ceva pentru a-i ajuta pe Elena şi Damon să îl înfrângă pe Klaus? eu una sper ca Elena şi Damon să fie împreună sa măcar să fie un sărut ceva mai important în partea a doua a sezonului 3. Vom vedea daccă dorinţele mele se îndeplinesc...

3. Supernatural

Serialul revine în forţă de pe 7 ianuarie. după ce au fost scoşi mulţi dintre actorii minunaţi din serial, mă întreb dacă va dispărea şi Bobby din peisaj, eu sper că nu, el făcea acţiunea mai picantă. Şi ce se va întâmpla cu acele creaturi ieşite din Purgator? Sper că băieţii vor găsi o cale  să-i distrugă.

4. Gossip Girl


Din nefericire pentru mine şi pentru ceilalţi care urmăresc acest serial, episodul 11 va apărea abia pe 17 ianuarie! Adică după ce se termină vacanţa. Ce poate fi mai trist de atât? Sper ca Chuck să supravieţuiască. El e cel mai tare personaj, dacă îl scot pe el distrug tot serialul! Dacă nu ar fi fost mironosiţa de Charlie, sau Ivy cum vreţi voi să-i spuneţi, cei doi ar fi fost fericiţi în episodul 11, dar evident că cineva trebuia să intervină.

Cu siguranţă mulţi aşteptăm ca serialele noastre să reînceapă, până atunci vă urez aşteptare plăcută!

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes