vineri, 13 ianuarie 2012

Destinaţii

Hei! La mulţi ani! Ştiu că am fost absentă în ultima perioadă, dar nu am avut ceva special de spus, dar ultima săptămână a fost plină şi cum se apropie finalul vacanţei şi inspiraţia mea vine cu paşi rapizi înapoi.
Luni am participat la una din catehezele care se organizează săptămânal la biserică, doar că nu a fost tocmai una din cele mai obişnuite întâlniri. Acum nu mai era preotul în faţa noastră, era un tânăr ca şi noi exprimându-şi propria opinie, ceea ce el crede despre iubire, pace şi curaj. Sunt mii de feluri de a aborda o temă, poţi să o priveşti din diferite unghiuri, iar de data aceasta am avut ocazia să vedem totul prin ochii altcuiva. 
De această dată nu am mai mers pe lucruri care ţin neapărat de spiritualitate, nu a mai fost totul planificat de la început, a fost ceva spontan şi deosebit. Şi e ceva ce mie mi-a rămas în memorie, ceva ce s-a întipărit acolo şi sunt sigură că nu voi uita prea curând, şi anume câteva cuvinte pe care ni le-a spus Mihai, pe care nu pot să le reproduc, dar sunau cam aşa: "Nu e important să asimilăm, e important să absorbim." Şi am reţinut în mod specia acest lucru pentru că e foarte adevărat, doar că mulţi dintre noi nu observă asta, în general noi doar asimilăm lucrurile, ceea ce nu e tocmai ok, pentu că nu ajungem să simţim, nu ajungem să ne implicăm.
Mai pe scurt, a fost o experienţă nouă şi foate frumoasă, iar lunea viitoare se repetă scenariu, doar că va fi altă persoană în faţa noastră cu o altă poveste. 

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes