sâmbătă, 7 aprilie 2012

Modă: Fustele plisate şi creion

În 2012 se poartă fustele plisate şi fustele creion, deşi mai există şi alte tipuri de fuste la modă în 2012 le-am ales pe acestea pentu că sunt două dintre cele mai accesibile tipuri de fuste pe care le putem găsi sub orice culoare şi orice mărime.
1. Fustele plisate

Sunt perfecte pentru tinerele domnişoare care se hotărăsc să adopte un stil casual în primăvara aceasta. Sunt perfecte pentru şcoală, oferindu-ţi un look de şcolăriţă shic, sau pentru o ieşire cu prietenii. Au fost anul trecut la modă şi se menţin pe poziţie şi în cel curent. Dar mare atenţie dacă vă hotărâţi să achiziţionaţi una! Pliurile trebuie să pornească mereu de pe şolduri pentru că ele necesită să fie "aruncate" ca să arate senzaţional, în caz contrar degeaba le mai purtaţi, aşa că probaţi fusta înainte să o cumpăraţi vă va scăpa de risipă. Există plicuri mai deosebite care pornesc din talie şi arată foarte bine, dar sunt în aşa fel croite în cât tot vin aruncate.
Indiferent de siluetă veţi arăta minunat într-o fustă cu pliuri, dar aveţi grijă dacă sunteţi mai plinuţe, fustele trebuie să pornească din talie ca să vă avantajeze, în acest mod kilogramele în plus nu se vor observa atât de tare.

2. Fustele tip creion
Apar mereu pe podiumurile de modă pentru că femeile de orice vârstă le adoră! Se potrivesc de minune în cazul unei petreceri sofisticate, dar pot fi purtate şi dacă mergi la birou sau la şcoală. La ele e ceva mai complicat, trebuie să ştii cum să le alegi în funcţie de silueta pe care o ai. În general există un criteriu mare şi lat care merge la toate fustele creion, şi anume mărimea şoldurilor. Dacă şoldurile sunt mici merge o fustă care să se muleze perfect pe corp şi să scadă în lărgime din şolduri, în caz contrar fusta trebuie să fie perfect dreaptă sau foarte puţin luat din lărgime înspre genunchi, în acest caz ar fi minunat dacă fusta ar porni din talie, unde evident e mult mai micuţă.

Ce pot să mai spun? Spor la cumpărături!

2 comentarii:

Camelia spunea...

Multumiri pentru informatia interesanta, privind moda fustelor plisate si creion ,Chiar nu stiam ,pana sa va citesc blogul.

Ştefana Alexandra spunea...

Mă bucur că postul meu te-a ajutat.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes