duminică, 15 iulie 2012

INTC Iaşi 2012

Nu cred că sun mulţi care ştiu despre această Întâlnire Naţională a Tineretului Catolic(INTC), care se desfăşoară odată la doi ani, după fiecare Întâlnire Mondială. Anul acesta întâlnirea va avea loc la Iaşi şi se va desfăşura în perioada 25-29 Iulie 2012. Acest eveniment are ca scop adunarea tinerilor catolici din toată ţara pentru a petrece câteva zile de credinţă împreună. 
Recent a fost scris un articol care vizează aceast eveniment şi a fost lansată o invitaţie de către episcopul Diecezei de Iaşi, Preasfinţitul Petru Gherghel, pentru tinerii catolici din toate colţurile României. Cine doreşte să citească articolul în întregime îl poate vizualiza aici.
Pentru a promova această întâlnire, aproximativ 40 de tineri din Iaşi, printre care şi eu..., au mers la mai multe repetiţii timp de două săptămâni pentru a învăţa câşiva paşi de dans şi a realiza un flashmob. Am reuşit să filmăm în patru locaţii diferite: Catedrala Romano-Catolică din Iaşi, Piaţa Unirii, Palas şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza., îmbrăcaţi în tricouri albastre şi purând pălării maro cu logo-ul INTC imprimat pe ele. Şi am ajuns unde doream să ajung... de curând a fost făcut public flashmob-ul la care au muncit atât de mulţi tineri împreună cu preoţii. 
Vizionare plăcută!


P.S. După cum probabil v-aţi dat seama motto-ul nostru este: "Bucuraţi-vă mereu în Domnul!"(Fil 4,4)

2 comentarii:

Rose ღ spunea...

Din păcate stau în Craiova şi nu pot ajunge :( Am fost o singură dată la Iaşi, prin aprilie, cu olimpiada. E superb :X

Ştefana Alexandra spunea...

Ai fost la nationala de Istorie? Foarte tare!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes