marți, 31 iulie 2012

Melodia lunii #13: Within Temptation - Lost

Luna aceasta ma să pun o melodie de suflet, mie una îmi place foarte mult şi melodia şi trupa.

Within Temptation este o formație olandeză de rock/metal simfonic, fondată în 1996 de către chitaristul Robert Westerholt și cântăreața Sharon den Adel. După ce obține un contract de management cu DSFA Records, grupul lansează două materiale discografice de metal gotic numite Enter (1997) și The Dance (1998) cu ajutorul cărora se afirmă în Benelux. Succesul comercial este obținut odată cu abordarea unui stil mai comercial și prin lansarea materialului Mother Earth (2000), care obține atât aprecierea publicului cât și a criticilor de specialitate.
După mai multe schimbări de componență ce au avut loc în stagiunea 2001-2002, grupul revine cu un album de muzică metal simfonică intitulat The Silent Force (2004); acesta avea să-i ajute pe membrii Within Temptation să câștige mai multe trofee la gala Premiilor Muzicale Mondiale. În cea de-a doua jumătate a deceniului I Within Temptation a lansat The Heart of Everything, Black Symphony și An Acoustic Night at the Theatre, trei materiale discografice care au sporit popularitatea grupului la nivel internațional.Cel de-al cincilea album de studio al formației, numit The Unforgiving, a fost lansat în martie 2011 și s-a bucurat de succes critic și comercial.
Fiind o formație recunoscută și apreciată pentru versatilitatea muzicală demonstrată, Within Temptation a câștigat o serie de trofee și distincții, iar materialele sale discografice au fost comercializate în peste 3 milioane de exemplare la nivel internațional.
Melodia Lost face parte din albumul The Unforgiving, lansat în 2011.
sursă: wikipedia.org

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes