luni, 6 august 2012

Campanie de publicare Pretty in Black de Rae Hachton

Am descoperit o nouă campanie de publicare! Se pare că bloggării români au descoperit câteva cărţi minunate care sper că vor fi publicate şi la noi!


[Ellie Piper]
Ea a vrut sa moara. El s-a ridicat din mormant. El a fost trimis sa o ucida. Ea a fost antrenata sa ii omoare pe cei ca el. Dar soarta a avut alte planuri. El a cautat-o timp de 119 ani. Si nu este nici o cale sa o lase acum. Morti sau vii, soarta lor e stabilita.

[Marcus Marble]
Cat de departe esti dispus sa mergi pentru a fi cu cea pe care o iubesti? Ai muri pentru ea? Ai ucide pentru ea? Ce s-ar intampla daca ea ar fi singurul motiv pentru care mai esti in viata? Ce ar fi daca motivul pentru care te-ai intors din moarte ar fi sa fii impreuna cu ea? Ce ar fi daca datoria ta era s-o ucizi, dar te indragostesti de ea si acum esti vanat chiar de ai tai?

Startul campaniei a fost dat de către cei de pe Booktown Lover, de asemenea tot ei au tradus descrierea cărţii. Dacă intraţi pe blog în partea dreaptă veţi găsi şi un poll pentru a susţine şi voi cu un vot această campanie! Haideţi să aducem în România cărţi care merită să fie citite!
Pentru a vă familiariza cu această carte aveţi mai jos nişte linkuri care vă vor fi de folos:

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes