joi, 2 august 2012

Campanie de publicare Vestige în România

Emy&Andreea de pe From Dawn to Dusk, împreună cu Claudiu de pe Book Whisperer, doresc să aducă în România cartea intitulată Vestige, scrisă de Deb Hanrahan. M-am alăturat şi eu campaniei lor pentru că am citit câteva recenzii/descrieri şi am văzut coperta, care arată genial, şi sunt convinsă că într-adevăr merită publicată şi în România.

Ce va conţine campania de publicare? Următoarele lucruri:
- Banner Vestige realizat de Emy
- Poll (pe care îl găsiţi în partea stângă a blogului)
-Prezentarea cărţii
- Recenzie Video făcută de Emy
- Recenzie în Scris făcută de Claudiu
- Interviuri cu Autoarea
- Imagini realizate de fani (FanArt)
- Citate în engleză şi în română
- Primul capitol din carte tradus în română
- Posturi realizate de Deb Hanrahan (guest post)
- Concursuri cu cărţi Vestige şi swag-uri Vestige

Ce putem face noi? Simplu. Dacă aveţi blog îi puteţi contacta pe Claudiu (book.whisperer@yahoo.com), Emy&Andreea(fantasy.readers@yahoo.com) sau chiar pe mine(valsulfluturilor@yahoo.com) pentru a primi codul de la banner/poll pe care să le puneţi pe blogurile personale. Pentru mai multe detalii despre campanie îi puteşi contacta pe Claudiu şi Emy&Andreea la adresele mai sus menţionate sau puteţi lăsa un comentariu la această postare cu întrebările, mă voi asigura ca unul din cei doi, sau chiar eu dacă îmi stă în putinţă, să vă răspundă la întrebări. De asemenea este foarte important să votaţi în cadrul pacestui poll. Dacă nu aveţi blog nu e o problemă! Ne puteţi ajuta oricum. Puteţi trimite e-mailuri la editura Leda/Litera cum că vă doriţi ca această carte să fie publicată şi în România şi puteţi răspândi vestea pe facebook/twitter/alte reţele de comunicare pentru ca lumea să voteze în cadrul acelui poll despre care vorbeam.
Nu uitaţi! Sprijinul vostru este foarte important şi pentru aceasta vă mulţumim mult!

Bannerul:
Prezentarea cărţii o voi publica imediat într-un alt post pentru a avea pentru fiecare material un post separat şi pentru a fi totul foarte clar. De acum toate postările făcute pentru campanie vor conţine imaginea de la începutul postului care av fi ca o etichetă pentru campanie pe acest blog.

1 comentarii:

EEmy ♥ spunea...

Vai ,Doamne! Multumim mult,mult de tot ! :* Esti o dulce >:D< !

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes