joi, 2 august 2012

Campanie de publicare Vestige: Prezentare carte


Şi după cum am promis, prezentarea cărţii.


SISTEMUL DE ALERTĂ DE URGENŢĂ
Autorităţile civile au emis o alarmă de pericol civil până la următorul anunţ.
Următorul mesaj este transmis din ordinul Guvernului Stalelor Unite. Un număr necunoscut de cetăţeni au dispărut. Autorităţile încearcă să localizeze persoanele dispărute. Locuitorii sunt rugaţi să nu îşi părăsească domiciliul. Dacă trebuie să ieşiţi, nu călătoriţi singur şi purtaţi la dumneavoastră o identificare.
Vă rugăm nu sunaţi la 911 pentru a raporta persoane dispărute. Centrele de Apel de Urgenţă şi Autorităţile Locale de Aplicare a Legii nu mai au suficient personal. Forţele Militare ale Statelor Unite au fost trimise să ajute autorităţile locale.
Mesajul este valabil pentru toţi cei care receptează această transmisie radio. Vă rugăm staţi prin apropiere pentru viitoarele instrucţiuni.
---------------------------------
În suburbia din vestul mijlociu din LaGrange, ceva este în neregulă. Într-o perioadă de 24 de ore, toţi copii sub 13 ani împreună cu mai mulţi adulţi au dispărut fără explicaţie. Nu durează mult ca cei care au rămas să îşi dea seama că această tragedie face parte dintr-un eveniment global. Oamenii încep să se panicheze, iar civilizaţia începe să se năruie. Din fericire, Secretarul pentru Securitate Internă, Daniel Grimshaw, are un plan pentru a readuce ordinea. Dar înainte, toate persoanele care au rămas trebuie să fie numărate şi însemnate cu un simbol pe mâna dreaptă.
Conştient de responsabilităţile sale, tânărul de şaptesprezece ani, Micah, s-a pregătit pentru această zi. Mama lui l-a antrenat şi i-a asigurat intrumentele adecvate, dar a uitat să-i spună lui Micah despre moştenirea familiei, moştenirea lui. Acum că mama lui este dată dispărută, va descoperi Micah vreodată cine este el, sau ce trebuie să facă pentru a salva ce a mai rămas din umanitate din flăcările iadului ale pierzaniei?
Vestige este prima carte dintr-o serie de două cărţi.

Sursă: goodreaders.com
Traducere: Ştefana Alexandra

Am încercat să traduc cât mai exact, dar au fost fraze care sunau foarte urât în română, aşa că am mai modificat.
Acestea fiind spuse... Ce părere aveţi despre carte până acum? Mie descrierea mi se pare genială! E plină de indicii dacă îmi este permis să spun, trebuie doar să citiţi printre rânduri, bine, dar acum nu vă dau mai multe indicii.

2 comentarii:

Biblioteca Prafuita spunea...

Mie mi se pare o carte buna si care merita sa fie publicata la noi!
Asadar, si biblioteca sustine campania!

Ştefana Alexandra spunea...

Mulţumim! Am văzut că aţi postat şi voi pe blog despre campanie!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes