vineri, 17 august 2012

Campanii de publicare

În ultima vreme blogosfera are tot mai multe campanii de publicare. De data aceasta vin cu câteva cărţi care sunt recomandate de blogul Cărţi Cu Colţi. Mai jos veţi putea citi descrierea cărţilor care sunt în polurile pe care le veţi găsi în stânga pe blog. Sper că ve-ţi fi suficient de interesaţi de ele şi veţi vota DA! Sigur le veţi dori în România.


The Premonition

Numele meu este Evie Claremont şi aceasta este refacerea mea – primul meu an la colegiu. Am sperat că odată ce voi ajunge în campusul Crestwood, coşmarul în care am fost se va termina. Nu a fost aşa.
Poate sunt o adolescentă neesperimentată de 17 ani, dar sunt liniştită... înţeleaptă. De când l-am cunoscut pe studentul din anul doi Reed Wellington, nimic nu mai are sens. De fiecare dată când el este aproape , simt o atracţie pentru el – o forţă magnetică care mă aduce lângă el. Ştiu ce vă gândiţi... sună oarecum minunat. Da, aşa ar fi – dacă m-ar plăcea şi el, dar Reed se comportă ca- şi cum aş fi cel mai rău lucru care i s-ar fi întâmplat colegiului Crestwood... sau lui. Dar, fiţi atenţi, pentru un oarecare motiv de fiecare dată când mă întorc el este acolo, băgându-se în viaţa mea.
Care este secretul care el îl ţine faţă de mine? Sper că este orice altceva decât mă aştept: că el nu este tocmai normal... nici eu nu sunt. Aşa că, poate că Crestwood nu va fi reinventarea mea, dar ar putea si distrugerea mea. Am fost lăsată să mă întreb dacă viitorul întunecat pe care visul meu îl prevesteşte este... inevetabil.
Charley Davidson 

Romanul de debut, zdrobitor şi premiat îl introduce pe Charley Davidson: detectiv part-time şi Grim Reaper full-time.
Charley vede oameni morţi. Aşa este, ea vede oameni morţi. Şi este slujba ei să îi convingă să „meargă spre lumină”. Dar când aceste foarte moarte persoane au murit în circumstanţe nu tocmai favorabile (crimă) câteodată ei vor ca Charley să-i aducă pe băieţii răi în faţa justiţiei.
Lucruri complicate sunt visele fierbiţi pe care ea le-a avut despre o entitate care a urmărit-o toată viaţa ei... şi se dovedeşte că nu este moartă cu adevărat. De fapt, el ar putea să fie cu totul altceva.
Darklight 

Darynda Jones, autoarea seriei cea mai bine vândută The New York Times care a început cu Fisrt Grave on the Right, aduce Death and the Girl Next Door, un roman pentru adolescenţi care a obţinut mai multe cuvinte de laudă.
Acum zece ani, părinţii lui Lorelei au dispărut fără urmă. Crescută de bunicii ei şi sprijinindu-se pe ajutorul celor mai buni prieteni, Lorelei începe să accepte faptul că părinţii ei nu se vor mai întoarce acasă. Pentru Lorelei viaţa continuă.
Liceul nu este chiar atât de dureros cum credea ea că va fi, şi lucrurile sunt atât de normale precum ar putea fi. Până când singuraticul şcolii, Cameron Lusk, începe să o şicaneze, făcând ceea ce ea se aştepta mai puţin, stând afară lângă casa ei în întuneric, noapte după noapte. Lucrurile devin încă mai complicare când tipul nou –înspăimântător, puternic şi sexy Jared Kovach – se înscrie la şcoala ei. Cameron şi Jared se dispreţuiesc încă din prima clipă şi Lorelei pare a fi motivul. Ce ştie Jared despre părinţii ei? De ce Cameron îi spune lui Jared că nu o poate avea pe Lorelei? Şi ce vor face ei când moartea vine ciocăninc cu adevărat?
Beautiful Disaster

Noua fată, Abby Abernathy, este o fată cuminte. Ea nu bea sau înjură, şi ea are procentajul adecvat de cardinage în garderoba ei. Abby crede că este suficientă disatnţă între ea şi trecutul ei întunecat, dar ea ajunge la colegiu cu cea mai bună prietenă a ei, calea ei al un nou început este rapid provocată de Turul de o noapte a Universităţii Eastern.
Travis Maddox, puternic şi acoperit de tatuaje, este exact ceea ce Abby are nevoie – şi doreşte – să evite. El îşi petrece nopţile câştigând bani în ringul de bătaie, şi zilele ca ultimuul cuceritor din campus. Intrigat că Abby îi rezistă, Travis o aduce în viaţa lui cu un pariu. Dacă Abby pierde, ea trebuie să locuiască pentru o lună în apartamentul lui Travis. Oricum, Travis nu are nicio idee că şi-a găsit perechea.
From What I Remember

Kylie: Mexico şi mai cum? Ar trebui să îmi termin discursul de şef de promoţie. Absolvirea este astăzi, şi aceasta este un inel de logodnă pe degetul meu.
Max: Totul a început cu laptopul lui Kylei şi un camion plin de electronice furate. Bine, a fost oarecum fierbinte, felul cum ea a izbucnit ca o tipă din filmele de acţiune. Dar acum suntem blocați în Tijuana. Cu mai puţin de 24 de ore până la absolvire.
Will: Să o salvez pe Kylie Flores de ea însăţi este oarecum ocupaţia care îmi ocupă tot timpul. Din fericire, eu, Will Bixby, am fost născut pentru slujbă. Şi când am descoperit că este blocată în Mexic cu visătorul Max Langston, bineînţeles, am fost deacord să le aduc paşapoartele - dar nu este nici un motiv să mă grăbesc acasă. Petrecerea abia începe.
Lily: Tocmai am intrat pe prietenul meu, Max Langston, giugiulindu-se cu Kylie Flores, ciudățenie a secolului. Încă nu pot să fiu complet împotriva lui. El are nevoie de mine! Este şi mai clar acum. Şi nu renunţ la el atât de uşor.
Shut Out

Cele mai multe echipe sportive din licee sunt rivale cu alte licee. La Hamilton High, e un război civil: echipa de fotbal versul echipa de soccer. Şi în ceea ce o priveşte, Lissa e sătulă de asta. Iubitul ei, Randy, care e fundaş de dreapta, mereu îi trage clapa ei şi alege să se ducă să se bată cu echipa de soccer, sau să dea rateu în cameră.
Şi în trei ocazii diferite, pe maşina lui Randy au fost aruncate ouă, în timp ce el şi Lissa erau înăuntru, şi se giuguleau. I-a ajuns să concureze cu o adunătură de băieţi transpiraţi pentru atenţia propriului iubit.
Atunci Lissa decide să pună capăt rivalităţii o dată pentru totdeauna. Ea împreună cu iubitele celorlaţi jucători pun la cale o lovitură. Băieţii nu vor avea parte de niciun fel de acţiune cu ele până când echipele de fotbal şi de soccer nu fac pace. Ce nu iau la socoteală este un nou soi de rivalitate: o imposibilă concurenţă fete-contra-băieţi care se bazează pe cine vor cădea pradă libidoului primii. Dar ce Lissa nu a prevăzut niciodată e propria ei tensiune sexuală cu liderul băieţilor, Cash Sterling..
The Duff

Bianca Piper de şaptesprezece ani e cinică şi loială, şi nu crede că ea e cea mai drăguţă dintre prietenele ei. De asemenea, este şi prea deşteaptă ca să îi cadă în mreje tipului depravat şi afemeiat, cu lipici la fete, băiatul hot al şcolii, Wesley Rush. De fapt, Bianca îl urăşte. Şi când o porecleşte “the Duff” , ea îi aruncă paharul cu Cola în faţă.
Dar lucrurile nu merg aşa bine acasă acum, şi Bianca e disperată să găsească ceva care să îi distragă atenţia. Ajunge să îl sărute pe Wesley. Mai rău, îi place. Dornică de evadare, Bianca se aruncă într-o relaţie de tip duşmani-cu-beneficii plină de consfătuiri, cu el.
Până totul o ia pe o cale oribil de greşită. Se pare că Wesley e un bun ascultător, şi viaţa lui e destul de distrusă, ca şi a ei. Subit, Bianca realizează cu absolută groază că se îndrăgosteşte de tipul pe care credea că îl urăşte mai mult ca pe oricine pe lumea asta..
Pushing the Limits

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în noaptea când Echo Emerson a devenit din fata populară cu un iubit popular, fata bârfită de toată lumea cu cicatrici ciudate pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi aminteşte tot ceeea ce s-a întâmplat în acea noapte oribilă. Tot ceea ce ştie ste că vrea ca totul să revină la normal. Dar când Noah Hutchins, arătos, băiatul care se joacă cu fetele, cu jacheta lui de pielea neagră, întră în viaţa ei cu atitudinea lui dificilă şi surprinzător de înţelegător, lumea lui Eho se schimbă în atâtea feluri în care ea nu şi-a imaginat niciodată.
Ei nu ar trebui să aibă ceva în comun. Şi cu secretele pe care amândoi le au, le este imposibil să fie împreună. Dar atarcţia nebună dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se întreabă cât de departe ar putea să împingă limitele şi ce va risca pentru cel care s-ar putea să o invite să iubească din nou.
Catching Jordan

Ce fată nu vrea să fie înconjurată de jucători superbi mai tot timpul? Jordan Woods nu este doar înconjurată de băieţi frumoşi, căci ea îi conduce ca şi căpitanul echipei de fotbal a liceului ei. Ei toţi o văd ca şi una dintre tipi şi asta e doar bine. Atţta timp cât îşi primeşte bursa atletică pentru o universitate puternică.
Dar tot ceea ce a făcut ea vreodată este ameninţat atunci când Ty Greeen se mută la şcoala ei. Nu numai că este un incredibil căpitan, dar este şi incredibil de sexy. Şi pentru prima dată, Jordan se simte vulnerabilă. Poate să se concentreze la meci când inima ei e pusă în joc?

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes