marți, 14 august 2012

Provocarea nr. 9


  • Poți să intrii în corpul unui personaj pentru două zile. Ce ai face în această perioadă, ce el/ea nu a făcut? Ce greșeală i-ai corecta și de ce? Ce schimbare ai face în viața ei/lui?
Nu trebuie neapărat să fie din cărţi, nu? Păi aş intra în corpul Elenei! evident că vrea să modific o grămadă de lucruri la viaţa ei, dar motivul pentru care am intrat de fapt nu e pentru că aş vrea să modific ceva, ci pentru că are o viaţă tare palpitantă, comparativ cu chestiile plictisitoare care sunt în viaţa mea.
Primul lucru pe care l-aş schimba la ea este modul cum îşi aranjează părul, adică chiar mă enervează uneori părul acela foarte drept! Îi stă aşa de bine când are şi câteva bucle. Apoi aş aranja ca totul să fie roz şi frumos între ea şi Damon, adică ea chiar are nevoie să fie împinsă spre el şi trebuie să înceapă să vadă că îl iubeşte, mă gândesc că, dacă ar avea un mic impuls, totul ar fi mult mai bine, mai ales acum că ea îşi va aminti că mai întâi l-a cunoscut pe Damon, deşi iar nu văd care e faza pentru că atunci când iubeşti nu contează când l-ai cunoscut, şi îşi va aminti şi că el i-a spus că o iubeşte în sezonul doi. 
Greşeala ei cea mai mare a fost atunci când nu a ştiut să profite de ceea ce îi oferea Klaus, o viaţă liniştită şi un viitor în care putea avea copii, dar nu mai este nici o posibilitate acum să îndrept această greşeală. Eu cred că ea ar fi fost fericită cu Matt, deşi nu pot să spun că fraţii salvator nu sunt adorabili. Aşa că ce ar trebui îndreptat ţine de trecut, poate aş ruga un Original să-i şteargă memoria despre Stefan şi Damon ca să poată să trăiască oarecum normal... dar e vampir şi cel mai bine ăi va sta lângă cei ca ea.
Ce aş face şi ea nu a făcut? Hm... Aş lua primul aeroport spre Los Angeles şi m-aş distra de minune între mii de necunoscuţi, apoi m-aş întoarce acasă, după ce toţi s-au super dat peste cap să mă găsească şi le-aş spune că totul este bine, că sunt bine. Adică merită şi ea puţină distracţie, atâta stres îi face rău, o afectează şi ea nici nu-şi dă seama.

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes