marți, 7 august 2012

Veşti din lumea serialelor #2

De data aceasta vin cu câteva veşti proaspete în mod special pentru fanii serialului The Vampire Diaries.
Vreau să fiţi conştienţi că ceea ce urmează sunt spoilere! Aveţi grijă ce citiţi!

În noul sezon din The Vampire Diaries, sezonul 4, va apărea un nou vânător da vampiri care în concordanţă cu ce spune Julie Plec este foarte “hardcore, e foarte pregătit şi foarte puternic. El cam ia eroii noştri prin surprindere, pentru că ei cred că vor şterge podelele cu el destul de uşor şi de repede, şi el îi cam năuceşte când dovedeşte că e dificil de învins prea repede. Vor realiza că au o problemă mai mare decât cele cu care s-au confruntat până acum”. El o are în vedere pe Elena Gilbert, şi nu chiar într-un mod romantic... 
Oricum el nu este singurul care îşi face apariţia în micul orăşel. Phoebe Tonkin, intertreta lui  Faye din The Secret Circle, o va juca pe Hayley, o fată puternică care are o istorie cu Tyler Lookwood şi este descrisă de cei de la E!Online ca fiind "superbă şi sexy, cultivată şi dură, dar, de asemenea, protectivă." Pe lângă Hayley mai este şi April, o prietenă din copilărie de-a lui Jeremy, care va fi jucată de Grace Phipps.
Pe lângă noile apariţii în Mystic Falls, Elena pare să aibă ceva probleme cu transformarea sa în vampir, iar Stefan trebuie să o convingă pentu a-şi completa transformarea pentru că ea nu şi-a dorit niciodată să devină un vampir. Proaspătul vampir, Elena, va face câteva victime... marea ei problemă va fi "Cum se va hrăni?"
Se pare că în sezonul 4 vor fi şi câteva scene Delena în episodul 4! Eu una abia aştept episodul!
Klaus decide să rămână în oraş... la fel şi ceilalţi fraţi ai săi.  "Cu siguranţă vom putea arunca ochii în cursul anului la ceilalţi Originari”, spune Plec. Producătorul executiv ne-a lăsat de asemenea să înţelegem că e posibil să învăţăm mai multe despre istoria lui Esther. “Unele dintre lucrurile pe care le-am discutat mereu când scriam scenariile era despre Esther şi cum a creat ea vampirii originari, şi cum s-a bazat pe o vrajă pe care o avea deja, deci de unde a obţinut-o? Şi asta ce înseamnă?” a zis Plec. “Înseamnă că erau vampiri înaintea vampirilor originali ?

Eu abia aştept sezonul 4! Dar până atunci se pare că a apărut Trailerul Oficial pentru acest sezon! Vizionare plăcută!
0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes