duminică, 2 septembrie 2012

Veşti din lumea serialelor #4

Bună dimineaţa! Am venit cu câteva noi lucruri din The Vampire Diaries şi Pretty Little Liars. Dacă nu aţi văzut ultimele episoade v-aş sfătui să nu citiţi ceea ce e scris mai jos.

Pretty Little Liars

Sper că aţi văzut cu toţii ultimul episod, eu una am rămas total şocată! Nu mi-a venit să cred că Toby este mână în mână cu Mona! Şi Caleb a avut un accident, acum, întrebarea mea este cine a tras, adică Nate era mort, nu? Cine putea să tragă? Şii în promo-ul pentru episodul 13 este total şocant, adică de ce e Aria prinsă, cine mai e A? Eu abia aştept următorul episod, dar voi mai avea de aşteptat.


The Vampire Diaries

Noutăţi despre sezonul 4!

1.Stefan se va îndrepta spre Caroline în timpul tranziţiei Elenei.
Caroline este unul dintre acoliţii lui Stefan la şcoala sobrietăţii,aşa că ea va fi “ Sunt alături de tine! Sunt în echipa ta”,având în vedere că amândoi încearcă să o ajute pe Elena.Eu întotdeauna am privit-o pe Caroline ca viitoarea cea mai bună prietenă a lui Stefan-un fel de Lexi” spune Julie Plec.

2.O posibilă reîmpăcare între Caroline şi Matt.
Deşi la momentul actual ,Caroline este complet îndrăgostită de Tyler,după ce a re-văzut momentele cu Mat şi Caroline din sezonul I, Julie Plec a mărturisit “Cred că Matt şi Caroline, pe termen lung, vor avea un alt moment al lor”.

3.Îl vom cunoaşte şi pe tatăl lui Bonnie.
“Este timpul!” a spus Plec atunci când a fost întrebată despre tatăl lui Bonnie. “ Va fi un an al schimbărilor. Anul în care se termină liceul şi vom avea destul de explorat vieţile caracterelor.”

4.Va juca Joseph rolul lui Klaus din primul episod?
Răspunsul lui Julie nu ne-a lămurit deloc “ Nu pot spune incă. Nu am scris scenariul,deci nu ştim sigur cât timp îl va juca Tyler pe Klaus”. Să sperăm că nu prea mult.

5.Alaric se va reîntoarce.
“Atâta timp cât Jeremy poate vedea fantome şi Alaric se află undeva ,acolo,există o şansă”. A spus Julie.” Momentul de la finalul sezonului ,când a apărut Alaric ca fantomă a încălcat orice regulă,dar nu îmi pasă. Pentru noi a fost mult mai important săîi dăm lui Alaric şansa săîşi i la revedere, să spună “Da,am fost tipul rău în ultimele episoade”, în stilul lui propriu,de mentor.”

6.Evoluţia lui Damon va continua.
“După ce am revăzut o scenă din sezonul I ,episodul “162 de lumânări” mi-am dat seama că Damon a evoluat mult.Aşa şi este,mai ales,dacăţineţi minte ,că a fost tipul rău la început, dar doar ascundea multă dragoste şi emoţie. Toate caracterele ,inclusiv fratele său au asistat la evoluţia acestuia ca persoanăşi el chiar a făcut nişte lucruri destul de …să le numim răutăcioase, dar toate au fost în numele dragostei, suferinţei, abandonului ,supravieţuirii şi familiei. El va continua să evolueze şi sentimentele Elenei pentru el vor face la fel.”

Când apar noile sezoane?
Şii pentru că în curând vor apărea noile sezoane din câteva seriale să vedem ce ne aşteaptă toamna aceasta.

Grey’s Anatomy – Sezonul 9 începe pe 28 septembrie 2012
Hart of Dixie – Sezonul 2 începe pe 3 octombrie 2012
Once Upon a Time – Sezonul 2 începe pe 1 octombrie 2012
Private Practice – Sezonul 6 începe pe 26 septembrie 2012
Revenge – Sezonul 2 începe pe 1 octombrie 2012
Supernatural – Sezonul 8 începe pe 4 octombrie 2012
The Vampire Diaries – Sozonul 4 începe pe 12 octombrie 2012

Ei cam acestea sunt serialele care continuă în această toamnă! Ei, ceea ce urmăresc eu, dacă vreţi să aflaţi mai multe intraţi aici.


2 comentarii:

Mada spunea...

De-abia astept sa-nceapa Supernatural, TVD, PLL SI Hart of Dixie. Bine, ma uit la tone de seriale, da' le-am enumerat doar pe-astea din lista ta. Ahh, ce-am asteptat toamna. ^^

Ştefana Alexandra spunea...

Eu nu prea iubesc toamna, dar şi eu am aşteptat-o cu sufletul al gură pentru că sunt o mulţime de noi episoade care trebuie să apară;))

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes