duminică, 18 noiembrie 2012

Veşti din lumea serialelor #8

Hei! Aşa cum mă aşteptam după ce au fost atât de multe episoade, serialele au început să facă pauză... În doar două din serialele la care mă uit au avut loc schimbări majore, în rest nimic spectaculos.

Revenge

Se întoarce abia pe 26 noiembrie, ceea ce înseamnă că săptămâna viitoare nu voi avea ce viziona. Am fost foarte surprinsă să văd că unele din persoanje se retrag, mă aşteptam la altceva, iar unele dintre ele apucă o cale cu totul ciudată, oarecum rea. Nolan şi Emily încep să fie din ce în ce mai mult ca o familie, ceea ce mi se pare foarte drăguţ, el a făcut atât de multe pentru ea şi se vede că el chiar ţine la Emily. În episodul următor din ce am văzut din promo, Nolan se sărută cu un tip, nu mi-am dat seama cine, din nou credeam că va suferi puţin după bruneta aceea care mie nu mi- plăcut de la început. Presimt o grămadă de întorsături de situaţie, mai ales după finalul care l-a avut episodul şapte.

The Vampire Diaries

Aţi văzut ultimul episod din VD? Eu da! Şi din nefericire şi acest serial face pauză o săptămână, aşa că până pe 30 noiembrie nu voi avea nimic de vizionat. Şii era clar că vor face pauză numai după ce am văzut finalul. Elena a luat o decizie isteaţă zic eu, nu cred că mai exista viitor în ceea ce făcea ea. Oricum eu zic că nu va face următoarea mişcare, deşi dacă urmăriţi promo-ul aşa pare, dar e o mică laşă, iar Damon sigur va strica el ceva. Sper doar ca Damon să nu iasă rănit din toată treaba aceasta, pentru că în final mereu el are cel mai mult de suferit, ceea ce nu e corect! Şi mai este şi Klaus care a făcut o mişcare deşteaptă, a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: a găsit înlocuitor pentru Connor şii o şansă cu fata de care îi place, foarte frumos jucat.
Episodul următor se anunţă plin de acţiune!

Seriale care mai fac pauză:
Arrow - 29 noiembrie
Beauty and the Beast - 30 noiembrie
Once upon a time - 26 noiembrie
Grey's Anatomy - 30 noiembrie

1 comentarii:

Sandy spunea...

Si sora mea urmareste serialul Revenge :)
Nu am vazut ultimul episod din TVD :( sper sa apuc saptamana viitoare sa-l vad..

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes