sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Campanie: O carte pe săptămână

Astăzi m-am alăturat unei campanii care vrea să motiveze blogării şi nu numai pentru a citi măcar o carte pe săptămână. Cred că această campanie mă va ajuta destul de mult să fiu ceva mai organizată şi mă va motiva să citesc o carte pe săptămână. În general eu citesc multe cărţi în vacanţă, iar în timpul şcolii mai puţin, dar asta trebuie să se schimbe! 
Campania vrea să ne motiveze să citim cărţi şi poate să le facem o recenzie. Pentru cei care nu ştiu cum se întocmeşte o recenzie o să fac o postare în cadrul acestei campanii care vă poate ajuta. Oricum eu am de gând să fac recenzii la cărţile care le citesc în cadrul campaniei, poate vor fi puţin diferite faţă de cele care le fac eu în mod normal, poate că nu, încă nu m-am decis.
Cei care vreţi să participaţi puteţi să anunţaţi aici pe blog sau pe blogul persoanei care a început campania aici. Eu am aflat de la Rose, mulţumesc frumos scumpo că ai postat pe blog mereu aflu chestii interesante la tine pe blog.
Oricum cei care participaţi puteţi să lăsaţi un link cu adresa blogului însăţit de nume, vreau să ştiu şi eu cine participă şi o să fac o listă pe care o să o pun în blogroll ca toată lumea să poată vedea cine ce a mai citit. Dacă vreţi să aveţi şi bannerul campaniei îl aveţi mai jos, iar unde scrie "Link" puneţi linkul spre postarea voastră despre această campanie.
Acestea fiind spuse, spor la citit!
O carte pe săptămână
<a href="Link"><img src="http://i48.tinypic.com/6szx5f.jpg" border="0" alt="O carte pe săptămână" /></a>

3 comentarii:

Duduş spunea...

Ma voi alatura si eu ^^

Claudia spunea...

M-am inscris si eu pentu ca mi se pare o idee foarte buna :)

Nastya Paun spunea...

http://live-your-books.blogspot.ro/

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes