miercuri, 23 ianuarie 2013

Love Lines de Diana NixonSeria Love Lines 

Urmele fiinţelor supranaturale au existat mereu în lumea oamenilor. Mulţi oameni ştiu despre existenţa vindecătorilor, a celor care citesc minţi, a celor care interpretează vise şi a vrăjitorilor. Dar de secole vieţile lor au fost ţinute secrete şi nimeni nu a auzit vreodată de un loc special, unde cei înzestraţi cu astfel de puteri studiau.
Nici Eileen Clark, a cărei viaţă nu a fost niciodată diferită de cea a celorlalţi tineri, nu ştie.
Dar într-o zi totul se schimbă. Eileen află că aparţine lumii misterioase a supranaturalului şi destinul ei o duce la Dever – o universitate privată pentru persoane ca ea.
Nimic nu va mai fi la fel...
O nouă viaţă, noi prieteni, noi inamici...
Dar dragostea adevărată nu o va dezamăgi niciodată. O va ajuta să treacă peste tot...

Love Lines
Love Lines #1

Povestea începe cu un vis ciudat, care a torturat-o pe Eileen nopţi la rând. Încercând să afle înţelesul ascuns al acestuia, fata se bazează pe cea mai bună prietenă a sa, Amanda, pentru ajutor. Cele două merg la o ghicitoare, care prezice o schimbare în viaţa lui Eileen.
Eileen şi Amanda, a cărei familie este una din cele şapte familii fondatoare a Universităţii Denver, merg acolo să studieze şi să înceapă o nouă viaţă. Venind la universitate, Eileen îl întâlneşte pe Christian, fratele Amandei, de care se îndrăgosteşte la prima vedere. Dar, cum se dovedeşte mai târziu, şi Christian este îndrăgostit de ea.
Ei nu-şi pot nici măcar imagina că acum mulţi ani vieţile lor au fost legate de vrăji. Dar acum trebuie să afle de ce...


Song of the wind
Love Lines #2

Să-l piardă pe Christian nu a fost deloc uşor pentru Eileen. Dar ea nu are de gând să renunţe. Acum Eileen trebuie să găsească o modalitate să-l aducă înapoi din visul magic, unde a fost luat de Eric Lanster. Împreună cu prietenul ei Evan, Eileen merge în Franţa – patria Meridin, unde ea speră să dezlege misterul viselor magice. Într-un orăşel mic numit Fontainbleu ei se fac cunoştinţă cu o vrăjitoare, care se pare că le ştie toate secretele...
Determinat să o ajute pe Eileen, Evan este deacord să ia câteva lecţii speciale despre vise. Dar el nu-şi poate imagina în ce se implică. Visele magice deţin multe secrete. Vrăjile sunt periculoase şi consecinţele lor sunt imprevizibile. Prietenii pot deveni duşmani...
Cei care făceau parte din familie pot deveni trădători...
Dar cei pe care ei îi iubesc cu adevărat vor fi mereu acolo pentru ajutor...

From Scratch
Love Lines #2.5


Vieţile noastre sunt o cascadă de evenimente care trec mai repede decât am vrea noi. Timpul schimbă totul. Obiceiurile noastre, părerile noastre, cercul de prieteni. Dar este un lucru care rămâne acelaşi peste ani. Memoriile noastre.
Prin ele păstrăm în suflet momentele de neuitat din istoria noastră. Şi ele păstrează câteva lucruri care nu pot fi uitate...
Dar într-o zi realizezi că ziua de ieri ar trebui lăsată în trecut. Din cauză că mâine viaţa ta nouă începe, şi tu te întorci la masa de desen.
O poveste despre Evan Murray and Tara Mackenzie.
O poveste care ar trebui să dureze pentru eternitate...
Dar nimeni nu ştie când eternitatea se termină...

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes