miercuri, 16 ianuarie 2013

O carte pe săptămână #1


Hei! Aceasta este prima săptămână din Campania O carte pe săptămână! Voiam neapărat să vă reamintesc şi să aflu cum staţi cu cititul. E deja miercuri aşa că  nu mai sunt decât 4 zile ca să citiţi prima carte. Personal am găsit o carte care voiam de mult să o citesc. O citesc în engleză, dar e o lectură foarte uşoară şi extrem de plăcută. Duminică voi posta recenzia mea asupra cărţii, până atunci sper să reuşesc să le pun şi pe cele de la primele două volume.
Voi v-aţi ales ce carte să citiţi săptămâna aceasta?Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârsit, auzit?
Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezeste singură în cimitirul din orasul ei, fără să stie cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-si poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viată. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia si prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranta casei sale, Nora încearcă să-si reia viata de zi cu zi. Merge la scoală, îsi petrece timpul cu cea mai bună prietenă si încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dusmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de cosmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte si imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obisnuit, îi bântuie visele si îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăsi.
Un sir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora fată în fată cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă si o atrage în acelasi timp. El pare să aibă toate răspunsurile si inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relatia lor devine tot mai profundă, până când îsi dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.

1 comentarii:

giorgiana spunea...

este o serie grozava, si eu am citit cele 3 volume rapid

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes