miercuri, 30 ianuarie 2013

O carte pe săptămână #3


Încă o săptămână, încă o carte. În momentul acesta citesc Pretty Amy de Lisa Burstein. Voi ce citiţi? Ştiu că e mai greu pentru că e în timpul şcolii, dar sunt sigură că aţi reuşit să citiţi măcar câteva pagini. Nici eu săptămâna aceasta nu am avansat prea mult, sunt abia al pagina 60 şi sper să o termin până duminică, dar nu mă voi grăbi, trebuie să savurezi o carte nu doar să o citeşti. Dacă o citeşti doar de dragul de a spune că ai citit o carte ce rost mai are? Aşa că mai bine îţi iei un timp şi o citeşti în tihnă. Atât am avut de spus! Spor la citit! Mai jos găsiţi o scurtă prezentare a cărţii luat de pe goodreads şi tradus de mine.

Amy nu are nicio problemă să trăiască în umbra frumoasei Lila şi a lui Cassie care e super tare, deoarece aşa măcar este şi ea frumoasă şi super tare prin asociere. Dar când fetele sunt lăsate baltă la bal şi iau lucrurile în mâinile lor - câştigându-le o noapte în închisoare îmbrăcate în satin şi cu tocuri cui - Amy escoperă că, chiar şi balul de absolvire petrecut încătuşat poate fi mai bine decât umilitoarele "tehnici de reabilitare" care acum îi ocupă vara. Chiar mai rău, cu Lila şi Cassie ţinute departe de ea, Amy simte că nu are nimic - că e nimic.
Navigând prin alianţe improbabile cu colegul ei de muncă, doi băieţi diferiţi, şi posibil chiar părinţii ei, Amy încearcă să se decidă dacă merită a fi cel mai bun prieten, când devii un inamic public. Aducând cititorii de-a lungul unei serii de întâmplări amuzante şi emoţionante, Amy descoperă că obţii o viaţă poate abia după ce o pierzi pe cealaltă.

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes