miercuri, 13 martie 2013

O carte pe săptămână #8

Hei! săptămâna asta eu citesc Fata de hârtie, pe care mi-am luat-o de la Librex. Şii mai citesc ceva, pentru o recenzie în cadrul unui tur, dar asta e secret. Voi ce citiţi?


Tom Boyd este un scriitor celebru, aflat în pană de inspiraţie. Billie este o tânără frumoasa şi rebelă, cu un simţ al umorului neobişnuit. Dar mai e un amănunt: Billie este chiar eroina romanelor lui Tom. Într-o noapte, când el se afla pe buza prăpastiei, ea prinde viaţă. Şi îi aduce o veste tulburătoare: dacă el nu mai scrie, ea va muri. Astfel începe o călătorie halucinantă, în care Tom trebuie să-şi recapete inspiraţia, ca să poată salva viaţa femeii de care tocmai se îndrăgosteşte. Explozivă şi plină de umor, cu accente de comedie romantică şi thriller, Fata de hartie sfidează orice scenariu previzibil.
 Tom şi Billie vin din lumi diferite, dar care se hrănesc una din alta. Cine va învinge în acest joc dur al seducţiei: realitatea sau ficţiunea?

2 comentarii:

Andreeea spunea...

EU inca citesc si incerc sa termin Tradari de Lili St. Crow..
Dupa ce am citit "Vei si acolo?" De Musso vreau neaparat sa citesc si celelalte ale autorului.

Ştefana Alexandra spunea...

Din nefericire n-am găsit Vei fi acolo? la târg şi n-am putut să mi-o iau, dar când o voi găsi la reducere sigur mi-o cumpăr. Oricum trebuie să citeşti cam toate cărţile autorului.
Spor la citit:*

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes