vineri, 11 octombrie 2013

American Horror Story - Sezonul 1
A trecut ceva timp de când am terminat sezonul 1 din American Horror Story şi tot voiam să fac acest post, dar de fiecare dată intervenea ceva sau îmi pierdeam cuvintele pe drum şi nu mai reuşeam să scriu.
Primul sezon din American Horror Story, după cum am zis şi în postul Prima impresie, aduce în prim plan o casă a cărei foşti ocupanţi au murit, iar sufletele lor au rămas legate de acea casă. O nouă familie se mută în casă, familia Harmon. Well şi de aici acţiunea începe să fie interesantă. 
În general deduc multe lucruri şi mi-am dat seama de unele lucruri ce urmau să se petreacă, dar unele descoperiri, ca să le spun aşa, m-au dat pe spate. De aici vreau să vă spun că vor urma spoilere mici, dar spoilere, aşa că pentru cei care nu aţi văzut primul sezon şi aveţi în intenţie să o faceţi nu citiţi ceea ce urmează.
Ceea ce s-a întâmplat cu Tate a fost uau. Ştiam că el e psycho, dar nu mă aşteptam să fie şi umm în stare în care e, încerc să evit să spun doar în caz de cineva citeşte  printre rânduri. Deşi e un personaj negativ până la urmă şi a rănit şi a distrus vieţile cred că tuturor în serial - adică era cineva care să nu aibă o legătură cu el? -  mi-a părut aşa de rău de el. Aproape că mi-au dat lacrimile la final când Violet pur şi simplu renunţă, am văzut suferinţa din ochii lui. Actorul care îl joacă pe Tate, Evan, joacă şi în celelalte sezoane şi, deşi e o poveste total diferită, m-aş uita doar pentru el, a fost super în primul sezon. Revenind la Tate care e personajul meu favorit, am fost tristă să descopăr cine e în realitate. Şi mi-a părut rău şi de Violet, nici ea nu îşi merita soarta şi ştiu că a avut destul de suferit şi decizia din final i-a dat o şansă să fie fericită.
Probabil acum ar trebui să spun că şi celelalte au suferit şi aşa mai departe, dar după mine fiecare a primit ceea ce merita. Nu mi-au plăcut deloc de unele dintre persoanje şi m-am bucurat de soarta lor finală. Am ajuns la concluzia că povestea urmează să se repete iar şi iar când am văzut finalul şi mă cam aşteptam la asta când Vivien a rămas însărcinată şi am aflat şi restul detaliilor legate de sarcina ei. 
Cât de curând voi începe sezonul 2, nu vreau să mă apuc de sezonul 3 până nu e terminat pentru că simt că genul acesta de serial trebuie văzut fără prea multă pauză între episoade, trebuie să fie o poveste cursivă.
Concluzie? Păi când am început serialul nu mă aşteptam la mare lucru, ba chiar credeam că voi renunţa după primele episoade, dar mi-a plăcut foarte mult şi sper că următoarele sezoane să fie la fel de bune.
Voi aţi văzut primul sezon? Păreri?

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes